Det går rask fremad

Skibet er nu færdig med at få installeret sine nye to dækshuse.

De to dækshuse er blevet rigtig fine og kvaliteten er hel i top, som sædvanlig, det er en ren fornøjelse at se det smukke arbejde.

Som det kan ses på billederne er der stadig lidt rodet, det skyldes at vi arbejder på at få dækket skrabet i bund og efterfølgende kalfatteres. Der arbejdes også i maskinrummet, agterlukaf og ind- og udenbords maling. Det er endnu for koldt til at male, men vi gør klar til at male så snart det er muligt.

En måske største forandring er at vi går og tænker på at skifte den grønne farve ud med grå, skibsbevaringsfonden har i restaureringsplanen den grå farve som foretrukken, vi har ikke taget den endelige beslutning endnu.

Agterlukafet er bliver meget anderledes en tidligere, der er nu to nedgange, og der er ikke mere ståhøjde. Der er stadig  to køjer til rådighed. Navigationen skal nu foregå siddende men til gængæld bliver der et større kortbord således at der kan ligge et helt udfoldet søkort.

Maskinrummet er ved at være bragt tilbage til sidste års stand, dog er der en ny nedgang til maskinrummet, hvilke giver lidt bøvl med at komme rundt dernede, men der arbejdes på at finde en optimal løsning så det også bliver helt ok.

Det er en fornøjelse at se det anegesemnet alle lægger for dagen, og der er selvfølgelig også plads til dig hvis du kommer forbi søndag formiddage mellem 09.30-13.00 på Strandby Værft.

Lars Tryk og Jesper Hedegaaard kommer forbi lørdag den 12. marts for at vise os hvordan vi slår dæk så det er tæt for regn og havvand. Vi planlægger at holde en hel arbejdsdag så vores venner fra nær og fjern har mulighed for at hjælpe, der kommer en mail ellers kik på vores foreningskalender her vil mere information være at finde på datoen, under yderligere detaljer.
Comments are Closed