Skibet er klar til sejlads

Vi har haft meget travlt med at gøre skibet klar til sejlads.
Skibet er godkendt af Søfartsstyrelsen, 9. juni havde vi motorsyn uden bemærkninger, 16. juni havde vi bundsyn med bemærkning om spir.
Polle fra Strandby Værft og Bedding havde stillet sin beddingsvogn til rådighed da vores egen var besat til anden side, værftet lavede alle spir på stedet inden vi kom i vandet igen. Samme dag havde vi også sikkerhedseftersyn med et par bemærkninger om redningskransenes placering og ophæng samt at vi hurtigst muligt skulle få rettet vores kompas, alle påtegninger som vi vil få lavet straks.
Vi har haft travlt med at gøres skibet færdig og det har givet et par udfordringer med placering af kompas, navigationsudstyr m.m.
Det i ser på billedet er ny fremstilling af det kommende nathus og det helt spændende er at det er kræfter uden for foreningen som arbejder for skibet, et par gæve gutter fra vores samarbejdsparter “Tordenskiold” har påtaget sig at lave det nye nathus som skal indholde mortopanel, navigationsinstrument,
VHF-radio og Rorviser.
Billederne er en lille uge gammel og der mangler nu kun taget og skodderne så er nathuset klar.
De to gæve gutter er Lars Tryk som har hjulpet os i vinter med at slå dæk og Ole Sørensen som har haft noget med spejerskibet fra Skagen at gøre og derfor syntes at han gerne ville hjælpe.
Ved et godt venskab på tværs af forekellige interesser og netværk skabes der en rigtig god energi og glæde for alle parter.
Der udestår nu blot at få nathuset malet og forlænget nogle kabler og tilkoblet skibets netværk, et arbejde som formanden sikkert får bragt på plads hurtigst muligt da vi mangler instumenterne på broen.
Tv-Lars Tryk, Th- Ole sørensen
Skibet har på nuværende tidspunkt afviklet de første 3 sejladser og er begyndt at tjene penge ind til vores slunken kasse, ordrebogen er rimelig fyldt så alle er tilfreds og glæder sig til endnu mere sejlads.
Mvh, LauritsComments are Closed