Årets hygge sejlads

Årets hyggesejlads den 26. juli 2012.
Skibet var lastet til det yderste, 29 personer deltog i sommersejlads til Hirsholmene torsdag den 26. juli, vel mødt ombord kl 16.00 vi manglede kun en person, han blev ledt efter på havenen og i byen men kl. 16.15 kunne vi ikke vente længere og vi stevned ud fra Pir 3. med sol og ingen vind fra agter til Marens rev bøjen, som vi runed på vores bagbord side og så nord over mod Hirsholmene.
Dagens formål var hyggelig sammenværd ombord med grill og løgnhistorier på Hirsholmene.
Straks ved ankomsten til Hirsholmene kunne vi se at vores sædvanlige plads for enden af anløbsbroen var besat af to plastikjoller så vi måtte henvises til postbådens plads, vi fik hurtigt skuden vendt og bakket ind på plads.
Med 29 ombord er det ingen sag at få alt grej, grill, drikkelse m.m. bragt i land.
Så er det ellers rigtig råhygge i strandkanten med musik og fællessang.
Lone & Walther som har stået for turen disker op med grill i højeste klasse, ben og pølser med brød, salat og kartoffelsalat, tusind tak for jeres gode initerativ.

[hdplay id=2 ]

[hdplay id=3 ]

 
Comments are Closed