GOD JUL OG GODT NYTÅR

juleskibAlle vore medlemmer ønskes hermed en rigtig god jul og et godt nytår.

Året 2014 rinder ud og med det afslutningen på en god sæson for det gamle skib.

Et længe næret ønske gik i opfyldelse i år. Fugt og kulde har længe forfulgt de gamle sømænd. Gigten har plaget blandt besætningen. Med indkøb og installation af et dejligt oliefyr synes problemer at være forsvundet i salon og lukaf. Tilbage står nu kun lidt kulde og fugtproblemer i agter kahytten. Det kunne jo blive en opgave for år 2015. Stormasten er her sidst på året blevet flyttet lidt forover. Det skulle gerne mindske den altid tilstedeværende luvgerrighed vi har på halvvind. Nu håber vi det virker. Det elektriske bliver fortsat overhalet og nærmer sig sin afslutning. Tak til vore egne medlemmer, der har lagt tid og kræfter i arbejdet. Også en stor tak til de mange virksomheder, der har hjulpet os gennem året.

Vi har atter gennemført en række vellykkede chartersejladser, ligesom vi sædvanen tro deltog i kapsejladsen Limfjorden Rundt. Her oplevede vi for første gang at blive nummer 1 på en meget vanskelig etape. Mange af vore medlemmer har også benyttet sig af træningssejladserne mandag aften. Sæsonen sluttede sejladsmæssigt først som byens juleskib og endelig søndag d. 21. december med julesang i Hirsholmene’s kirke. Så skibet er blevet brugt flittigt i 2014.

2015
KLITGAARD forventes at ankomme Strandby Værft sidst i marts 2015 for forårs klargøring og være rigget og sejlklar i slutningen af april 2015.

BHI august 2015 vil W. Klitgaard deltage i Sail Bremerhaven 2015. Forberedelserne herfor er opstartet. Vi vil deltage sammen med Marinahjemmeværnet Frederikshavn og Frederikshavn Kommune.

 

Der vil løbende for sæsonen 2015 blive orienteret omkring specielle arrangementer på hjemmesiden.

Digital StillCamera

Tak til jer alle for opbakning, støtte og hjælp i det forgangne år. Uden denne er det ikke muligt at bevare det stolte skib for fremtiden.

Med ønsket om en god jul og et godt nytår

På bestyrelsens vegne

Niels Kold

 

 

 

 

 
Comments are Closed