Bliv medlem

65 copyTilmeld dig her, klik på dette link

Medlemskabet af W.Klitgaards Bådelaug er primært et støttemedlemskab for at sikre skibet W.Klitgaard og dets historie. Et flot historisk skib skal man passe på, men hun skal også bruges – og det gør vi.

Et medlemskab af W.Klitgaards Bådelaug åbner op for mange maritime oplevelser. Det kræver mange støtter at holde sådan et gammelt skib sejlende, så vi værdsætter al den hjælp vi kan få, det kunne være at sejle som besætning, hjælpe med til/afrigning af skibet i for/efteråret samt mindre vedligeholdelse.

Nu er det hele bestemt ikke arbejde – slet ikke. I sæsonen, som strækker sig fra ultimo april til ultimo september, afholder vi hver mandag aften sejlads kun for medlemmerne. Sejladsen strækker sig over 2-3 timer og kan gå ned langs kysten eller til Hirsholmen. Sejladsen foregår under sejl og er en flot oplevelse, for alle der elsker at sejle, eller måske ønsker at træne op til at blive fuldgyldig besætningsmedlem med mulighed for endnu flere sejladser. Udover mandags sejladserne er der også andre medlemssejladser i løbet af året.

DSC04311W.Klitgaards primære indtægtskilde stammer fra at sejle med selskaber af enhver art. Til dette kræves en lille dygtig besætning der mestrer sejlføringen på et gammelt skib. Hvis man har tiden, lysten og evnerne kan man blive en del af dette. Igennem sæsonen har vi rigtig mange sejladser og vi ser gerne besætningsgrundlaget vokse.

Som medlem af W.Klitgaards Bådelaug er der ingen krav til at man skal deltage i arbejdet, hvis man bare gerne vil ud at sejle i ny og næ er du også meget velkommen, der er ingen tvang og ingen krav til uddannelse eller håndelag – i W.Klitgaards Bådelaug er der plads til alle.

Vi håber ovenstående har vakt jeres interesse og ser frem til at se jer på W.Klitgaard.

Tilmeld dig her, klik på dette link

På W.Klitgaards Bådelaugs bestyrelses vegne